O nas

Družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju embalažnih materialov.

IMG_0347
O nas

Na trgu že od leta 1991

Zametki podjetja PRO EMBA d.o.o. segajo v leto 1991, ko sva ustanovitelja pričela s prodajo embalažnih materialov, predvsem vrečk v roli. S postopno širitvijo programa in večanjem števila kupcev se je kmalu pojavila potreba tako po kadrovskih  okrepitvah kot tudi po večjih poslovnih, predvsem skladiščnih prostorih. Tako smo po treh letih napornega  poslovanja v kleti družinske hiše dejavnost nadaljevali v lastni poslovni stavbi v Mengšu. Zaradi vse večje konkurence smo bili kmalu prisiljeni v nov, nekoliko tvegan korak, nakup ekstrudorske linije za proizvodnjo HDPE folije in strojev za proizvodnjo vrečk v roli. Spet smo potrebovali par novih sodelavcev, proizvodnjo pa smo namestili v najete prostore v bližini našega sedeža.

Izvedite več

Naša vizija

” Vseskozi smo v skladu z željami in sugestijami naših odjemalcev poskušali oblikovati optimalen proizvodno prodajni program, ki bo ob redni zalogi, ugodni ceni in čim višji kvaliteti izpolnjeval njihova pričakovanja. “

Leta 2005 smo se preselili v novozgrajeni samostojni objekt v Vodicah, kjer smo pod isto streho združili tako proizvodnjo kot skladiščenje oz. prodajno dejavnost. 

V podjetju je trenutno redno zaposlenih devet sodelavcev, večina od njih že petnajst in več let.

Vsi se zavedamo, da je naše poglavitno poslanstvo zadovoljen kupec, zato bodo tudi naše bodoče aktivnosti in prizadevanja usmerjena v čim višji nivo kvalitete naših izdelkov in storitev. Če smo zastavljene cilje s trdim in poštenim delom v veliki meri izpolnjevali do sedaj, nam bo to z nezmanjšano zagnanostjo zagotovo uspevalo tudi v bodoče.

IMG_0343
Dolgoletne izkušnje na področju embalaže

Na trgu od leta 1991

Redna zaloga, ugodne cene in visoka kakovost.

0 + let
Izkušenj na trgu
0 +
Zadovoljnih strank
0 +
Artiklov na redni zalogi
0 +
Različnih področij
Naše stranke

Podjetja, ki nam že vrsto let zaupajo